? Güller Turistik Hizmetler

PERSONEL TAŞIMACILIĞI

Şirketimiz uzun senelere yayılan taşımacılık sektöründeki hizmetlerini her geçen gün daha da ileriye götürmek için her türlü yenilikleri bünyesinde uygulamış, ve bu doğrultuda araçlarını daima yenilemiş ve servis taşımacılığına uygun olarak hazırlamıştır.

Sektördeki tüm değişikliklerin ve yeniliklerin uygulayıcısı olan şirketimizin tek amacı rahat, huzurlu ve güvenli olarak servis hizmeti vermektir.                                           

Bu hizmet anlayışı içerisinde hizmet verdiğimiz bütün kuruluşları rahatlıkla referans olarak göstermekteyiz.

Araçlarımızın iç konforları ve tertibatları gibi dış görünüşlerine de dikkat edilmektedir. Kendi şirketimiz gibi taşımacılığını yaptığımız şirketi de temsil ettiğimizi hiçbir zaman unutmamaktayız.

Ayrıca servis hizmeti verdiğimiz personelin  iş yerlerine mutlu ve huzurlu bir şekilde ulaşmalarını sağlamaya özen göstererek iş yerlerindeki verimliliklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. 

Amacımız sizlere rahat,huzurlu ,güvenilir ve konforlu bir taşıma hizmeti vermektir.

Saygılarımızla

Metin Gül

HABERLER & DUYURULAR

Uydu Takip Sistemi Araçlarımız GPRS sistemi ile uydudan takip edilmektedir.
? Devam?

Antibakteriyel Temizlik Tüm öğrenci ve personel servisi yapan araçlar yılda 2 kez bakterilere karşı ilaçlanarak dezenfekte ediliyor
? Devam?

Yeni Araç Filomuz 2014 model yeni araçlarla yenilenen filomuzla hizmet kalitemizi arttırarak devam ediyoruz.
? Devam?

omega replica blancpain replica mido replica ulysse nardin replica tissot replica Blancpain Replica Franck Muller Replica Omega Replica Patek Philippe Replica Watches Richard Mille Replica swiss replica watches